• Новини

    “Життя-прекрасне”

    В рамках профілактичної роботи попередження суїциду серед підлітків,в 2 класі навчальний тиждень був присвячений темі ” Тваринний і рослинний світ”. Діти готували розповіді про найбільшу тварину, та малювали малюнки. Робили орігамі домашнього улюбленця. Зробили об’ємну аплікацію “зайчик та ведмедик”. Переглянули мультфільм ” Король Лев”.

  • Новини

    «Герої Крут»

    Для учнів 5-11 класів було проведено години спілкування .«Перемога українського духу», «Герої Крут:трагічні події 29 січня 1918 року»,«Символ українського героїзму: бій під Крутами», організовано перегляд відеоматеріалів.

  • Новини

    “Голокост нам треба пам’ятати”

      Голокост нам треба пам’ятати, Адже пам’ять – то є наша совість. Помилок таких не допускати, Не писати геноциду повість. 27 січня у всьому світі відзначається День пам’яті жертв Голокосту. Для учнів 5-11 класів було проведено години спілкування. «Голокост: Чужого горя не буває»,.«Пам’ять Бабиного Яру», “Голокост – історія трагедії», організовано перегляд відеоматеріалів.

  • Новини

    “Екологічна культура”

    Екологічна культура кожного – запорука безпечного життя на планеті! З цього приводу класний керівник четвертого класу провела захід з екологічного виховання «Я – дитина природи!», під час якого учні висловили свої власні погляди щодо збереження планети, переглянули презентацію на тему «Екологічні проблеми людства», намалювали малюнки на тему «Чисте довкілля – чиста совість!», згадали як і навіщо сортувати сміття та створили колективний колаж. Діти зрозуміли, що довге та щасливе життя в руках кожного з нас. Примножувати, оберігати, сортувати, не забруднювати-це ключові слова екологічної культури кожного!

  • Новини

    “Спорт-здоров’я”

    З метою виховання в учнів потреби в здоровому способі життя, відповідальності за своє здоров’я, виховування негативного ставлення до шкідливих звичок, учні 4 класу розробили рекламу певного виду спорту і презентували її учням 2 класу. Початківці з задоволенням взяли участь в проєкті.

  • Новини

    День Соборності України

    День Соборності України – свято України, яке відзначають  щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки  УНР І ЗНР, що відбулося в 1919 році. У нашому закладі протягом тижня  працювала книжкова виставка: «Моя Соборна Україна», біля якої були проведені тематичні бесіди с учнями 8, 9, 10 класів. На загальношкільній лінійці учні 8 класу Шелівальник С. І Бобрицький М. ознайомили учнів з історією цього свята, з боротьбою нашого народу за соборність і незалежність України на протязі багатовікової історії.

  • Новини

    22 січня – День Соборності України

    Моя Україно! Я вірю, що дух твій ніколи не згасне. Ти совість народу, незгасна зоря, Живи й процвітай, Україно моя, Для миру, для щастя, любові й добра. До дня Соборності України для учнів ліцею було проведено Лінійка пам’яті «Перемога українського духу», для учнів 5-7 класів організовано виховні години«Україна в нас одна»,«Ми –українці», перегляд відеоматеріалів «Соборність України» . «Акт злуки: відтворення історичної правди». «Виклик довжиною в століття». Учні активно брали участь в обговоренні даної теми – висловлювали власні думки, розповідали про традиції, які ще збереглися в їх сім’ях. За допомогою жовто-блакитних сердечок діти об’єднали нашу рідну Україну, після чого створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості…

  • Новини

    День «Дякую» у нашому ліцеї

    В усьому світі 11 січня  відзначають День «Дякую»Головне, аби “Дякую!” йшло від щирого серця . Від слова “Дякую” стає тепліше на душі. Промовлене з посмішкою “Дякую” дарує радість і тепло. Сказати “Дякую!” завжди приємно. Сподіваємось, що всі подякують сьогодні від усього серця своїм рідним і близьким, друзям і просто знайомим – навіть за дрібничку.

  • Новини

    Початок ІІ семестру

    Тож ІІ семестр розпочався з привітань та побажань. На ранковій лінійці було відзначено учнів, які протягом І семестру брали активну участь у виховних заходах, та шкільних олімпіадах. Також було нагороджено учнів 5 та 8 класів, як лідерів за І семестр в щорічному конкурсі “Кращий клас”. Окрему подяку було висловлено учням-акторам 8-11 класів, які підготували новорічні квести-подорожі для початківців .Всі діти отримали солодощі від постійних спонсорів ліцею-підприємців села. Такий початок семестру, сподіваємось, налаштував всіх на позитивну роботу!