• Новини

    “Безпечні канікули!”

    Перед початком новорічних свят та зимових канікул для учнів всього ліцею класні керівники провели бесіди з БЖД, а саме: про заборону використання піротехнічних засобів, дотримання правил пожежної безпеки під час новорічних свят, правила протипожежної та радіаційної безпеки під час зимових канікул. ПРАВИЛА БЖД!!!  

  • Новини

    “НОВОРІЧНІ СВЯТА”

    НОВОРІЧНІ СВЯТА – одні з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це також чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. В казковій чарівній атмосфері пройшли новорічні квести для учнів початкової школи. Дітей розважали та вітали з Новим роком Дід Мороз, Снігуронька та інші улюблені казкові герої. Новорічні вірші, пісні та танці додали святу певної урочистості, казкові подорожі – чарівності, а ігри і конкурси – веселого настрою та ціле море позитивних емоцій. Учні отримали солодощі від приватних підприємців села та постійного спонсора ліцею компанії “АВК” Висловлюємо щиру подяку організаторам та учасникам заходу!

  • Новини

    Конкурс новорічних композицій “Прикрась ялинку “

    Конкурс новорічних композицій традиційно проводиться серед учнів 5-11 класів. Ялинку треба було виготовити власноруч!!!А потім її прикрасити виготовленими власноруч іграшками. Обов’язково на ялинці повинно бути: 1)верхівка, 2)гірлянда, 3)сніжинка, 4)іграшка( шар), 5)іграшка(тваринка) .Кожна композиція повинна мати назву .Всі класи проявили фантазію і виставили чудові роботи! Також деякі учні представили індивідуальні роботи( сніжинки, цукерки. кульки).

  • Новини

    Новорічна виставки: “Ялинкові прикраси за китайським календарем”

    В ліцеї традиційно була організована виставка-конкурс новорічних поробок, ялинкових іграшок зроблених власноруч. Іграшка повинно було виготовити власноруч у вигляді однієї з тварин(або прикрашена твариною) за китайським календарем.(12 років-тигр, мавпа, собака..). Приємний подарунок зробили учні 2 класу, які власноруч виготовили новорічну гірлянду та прикрасили нею вестибюль закладу. Всі учасники отримали солодощі від приватних підприємців села. Цікаво вийшло!

  • Новини

    «Ялинка бажань»

    Спільна творча робота вчителів та учнів 5-11 класів «Ялинка бажань». це унікальна робота, бо проводилася з метою розвивати комунікативну культуру спілкування і взаєморозуміння; ,формувати терпимість, виховування почуття поваги один до одного формування правильного уявлення про толерантну поведінку. Робота тривала більш двох тижнів, спочатку діти всі деталі розфарбували ,потім вирізали і накліяли на зелений фон!!!В нас є діти з великим терпінням і творчим натхненням! Всі бажаючи змогли сфотографуватися біля ялинки та загадати бажання!!

  • Новини

    “ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ”

    Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Цього року всі учні ліцею отримали солодощі від Оскільської ОТГ. Для здобувачів освіти класні керівники підготували виховні години з солодкими столами. В атмосфері добра та дружби, яка панувала на святі, діти ознайомилися з народними традиціями та звичаями, кращими рисами українського менталітету. В пам’ять про милосердя святого Миколая, в цей день відзначається Міжнародний день допомоги бідним.…

  • Новини

    “День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС”

    14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (друга назва свята — «День ліквідатора»). Вчитель фізики провела тематичні години «Ціною життя» для здобувачів освіти 8-11 класів. Для того, щоб ця катастрофа була приборкана, тисячі наших співвітчизників та громадян інших країн ризикували своїм життям. Вони віддавали своє життя, щоб захистити Україну, захистити Європу від трагедії, яка відбулася. В цей день ми вшановуємо відважних ліквідаторів, які неймовірними зусиллями, ціною свого здоров’я і навіть життя захистили світ від смертоносної радіації. Минуло багато років з того часу, а чорнобильські рани досі болять.  

  • Новини

    “16 днів проти насилля”

    В рамках проведення інформаційної кампанія „16 днів проти насильства”.За рекомендаціями Нацсоцслужби України в закладі було поширено та забезпечено трансляцію тематичного відеоролика „Ми – проти насильства” як соціальної реклами вчителі поспілкувались з дітьми та подивилися відеоролик за посиланнями.

  • Новини

    «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів»

    «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів» в рамках проведення всеукраїнської інформаційно-просвітницької кампанії «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів»в ліцеї для учнів початкової школи практичним психологом було проведено : урок доброти«Творіть добро», Вчителем предмету «Образотворче мистецтво» для учнів 5-6 класів -виставка малюнків«З любов’ю в серці».Пройшли виховні години для учнів 7-9 класів «Доброти і милосердя сповнені наші серця».

  • Новини

    Конкурс “Моє село в майбутньому”

    ГО Студенецька Громада і Студенокський ліцей організували і провели дитячий конкурс “Моє село в майбутньому” у формі літературного твору. Роботи приймалися за такими умовами : 1. Твір надається украінською мовою на аркуші А4 у друкованому вигляді або розбірливо написано. Для 1-2 кл. обсяг 5 речень, 3кл. -5-10 речень, 4 кл. -10-15 речень, 5-7 кл. – 15-20 речень, 8-11 кл.- 30 рядків. Переможців і учасників конкурсу було нагороджено солодощами і призами(книги,блокноти,кольорові олівці,набори для творчості,фломастери)