• Новини

    Ми – проти насилля!

    Для учнів 3-4 класів практичним психологом проведено годину психолога “Ми – проти насилля”. Метою заходу було формувати вміння  розпізнавати насильство, не допускати насилля та вміти захиститись від насильства”.

  • Новини

    Місяць цифрової грамотності

    Студенокський ліцей долучився до проведення масштабної інформаційної кампанії “Місяць цифрової грамотності”. Ініціатива реалізується в рамках проєкта Міністерства цифрової трансформації  “Дія. Цифрова освіта”. У рамках проведення Місяця цифрової грамотності здобувачі освіти долучилися до активностей: були ознайомлені з платформами “Дія. Цифрова освіта”, “Всеукраїнська Школа Онлайн”, була здійснена реєстрація на платформах; учнями були переглянуті освітні серіали: “Основи кібергігієни”, “Кіберняні”, “Обережно! Кібершахраї”.

  • Новини

    16 днів проти насильства

    З метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.Практичним психологом було проведено заняття з елементами тренінгу.

  • Новини

    До Дня пам’яті жертв голодоморів

    З метою виховування у учнів поваги до історичного минулого українського народу, який вистояв і проніс свої традиції через різні випробування, 26.11.21 у ліцеї було проведено для учнів лінійку пам’яті «Україна пам’ятає,світ визнає»,відбулась Акція, хвилина мовчання «Запали свічку пам’яті і скорботи», в класах пройшли виховні години «Жнива скорботи», бесіди «Голодомор на Харківщині».    

  • Новини

    Книжкова виставка «Лиха коса голодомору: 1932-1933 роки»

    Найбільших втрат зазнала Україна саме у ХХ столітті. Жахливим злочином проти народу став штучний голод 1932-1933 років, який за механізмом творення ,  страхітливими наслідками слід занести до книги трагічних дат  в історії людства. Протягом минулого тижня, з 26 по 26 листопада, у нашому закладі працювала  книжкова виставка «Лиха коса голодомору: 1932-1933 роки». Учні мали змогу ознайомитись  з художньою і документальною  літературою, яка сприятиме поверненню історичної пам’яті про голодомор 1932-1933 років, вшануванню пам‘яті загиблих від голодної смерті. Були проведені бесіди біля книжкової виставки з учнями 7-9 класів.

  • Без рубрики,  Новини

    Вчимося толерантному спілкуванню

    До Міжнародного  Дня толерантності в 4 класі відбувся захід  учні згадали всі аспекти толерантності. Зробили висновки щодо значення толерантності в житті людей. Розіграли та обговорили  життєві ситуації.1 клас разом з казковими героями вчився робити добрі справи. Ми будуємо місто добрих справ.На  заняттях з практичним психологом вчилися бути толерантними.  

  • Новини

    Міжнародний День толерантності

    У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу, творчого розвитку особистості кожного з вихованців практичним психологом було проведено   ігровий тренінг для здобувачів освіти 5-6 класів «Вчимося толерантності»,  Класними керівниками 5-11 класів -Відверта розмова«Толерантність та нетерпимість»,учні  1-4  класів переглянули  відеопрезентацію «Бути толерантним, це…»

  • Новини

    До Дня Гідності та Свободи

    З метою формування у школярів ціннісного ставлення до України; прав та свобод людини, європейського вибору українців; розвитку в учнів почуття національної самосвідомості та громадянської активності; виховання патріота, громадянина, готового захищати свою Батьківщину в закладі до Дня Гідності та Свободи були проведені: тематична лінійка «Україна гідна Свободи», Бесіда «Бійці невидимого фронту», Круглий стіл« Україна гідна свободи», розроблено інформаційний стенд “Революція Гідності та Свободи”.

  • Новини

    Про запобігання нещасним випадкам поблизу залізничного транспорту

    З метою перевірки і закріплення  знань щодо правил поведінки на об’єктах залізничного транспорту , повторення  правил руху пішоходів по вулиці і дорозі, на залізничних коліях в ліцеї було проведено роз’яснювальну роботу із здобувачами освіти щодо правил поводження поблизу залізничних колій й перетину залізничних переїздів, а також проведена робота з батьками стосовно контролю місцеперебування дітей у позаурочний час.